Vezirköprü Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: İç görü sahibi, bireysel özelliklerinin, yetenek ve ihtiyaçlarının farkında, özgüvene sahip, yaşam becerilerinde yeterli, toplum hayatına uyumlu bireylerin meydana getirdiği sağlıklı bir toplumun oluşumuna destek olmak.

Misyon: İlçemizdeki rehberlik ve psikolojik danışma ile özel eğitim hizmetlerini; bilimsel gelişmeler doğrultusunda, nicelik ve nitelik boyutuyla sürekli geliştirmek, en iyi şekilde koordinasyonunu, yürütülmesini sağlamak ve tüm bireylerin hizmetine sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: Kurumumuz 08.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0362 647 20 55

WEB - https://vezirkopruram.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. VEZİREVLER CAD. MUSTAFA TUNÇ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 20 İÇ KAPI NO 1 KAT3 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçe içinde dolmuşlar ile kurumumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 108 km uzaklıktadır.