Kariyer Rehberliği Projesi 2

Kariyer Rehberliği Projesi Kapsamındaki İkinci Mesleki Tanıtım Etkinliğimizi Yukarınarlı Ortaokulu'nda Gerçekleştirdik

11.06.2023 64

Vezirköprü RAM PDR Bölümü tarafından planlanan “Kariyer Rehberliği Projesi” kapsamında ikinci mesleki tanıtım etkinliği Yukarınarlı Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Proje etkinliği RAM Müdürü Hazım İŞBİLEN'in koordinatörlüğünde ve psikolojik danışman Ümit ALBAYRAK'ın süreci takip etmesiyle gerçekleştirildi.

Meslek tanıtım etkinliğinde konuşmacılar kendi meslekleriyle ilgili genel bir tanıtım yaptıktan sonra öğrencilerin sorularına verdikleri cevaplarla, meslekleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin mesleklerle ilgili farkındalıklarının artmasına katkı sağlamışlardır.

Projeye vakit ayırıp konuşmacı olarak katılan;

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hamza OCAK'a,

İlçe Emniyet Müdürü Sayın Rıdvan KOÇ'a ve

İlçe Devlet Hastanesi Doktoru Sayın Merve GÜVEN'e teşekkür ederiz.

11-06-202311-06-202311-06-202311-06-2023

Adres:
ESENTEPE MAH. VEZİREVLER CAD. MUSTAFA TUNÇ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 20 İÇ KAPI NO 1 KAT3 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

(362) 647 2055